Termeni si Conditii

Site-ul Tobias Construct reprezinta un site de portofoliu si descriere a servicilor oferite de catre firma Tobias Construct. Acestea fiind spuse site-ul nostru nu creeaza obligatii contractuale prin completarea paginilor de "Contact" sau "Cere Oferta".

Mesajele trimise prin intermediul acestei pagini nu creeaza nici un fel de obligatie contractuala. Cererile de ofertare trimise prin intermediul paginii de “Contact” sau paginii de “Cere Oferta” nu creeaza obligatii contractuale si nu sunt definite ca fiind contracte. Contractele de prestari servicii de Constructii sau Reabilitari se semneaza in dublu exemplar in persoana si niciodata nu sunt trimise / valide / acceptate in format electronic fara semnatura si stampila originala.

Contractele de prestari servicii se fac la Sediul Firmei Tobias Construct alături de managerul general domnul Petre Muresan sau un reprezentant ales de acesta.


Ce date Colecteaza Site-ul?

Site-ul tobiasconst.ro nu colecteaza nici un fel de date cu caracter personal sau care va pot identifica. Acest site reprezinta un portofoliu online menit sa ajute clientii sau potentialii clienti sa inteleaga si sa vada servicile oferite de firma noastra. Nu avem nevoie de nici un fel de date de analitica. Singurele date colectate de site-ul nostru sunt datele pe care le introduceti dumneavoastra in paginile de Contact si Cere Oferta. In cazul in care nu doriti sa completati aceste pagini va rugam sa ne apelati la unul dintre numerele de telefon afisate in pagina de Contact.


Politica de Confidentialitate

Contractale si toate elementele acestora incluzand Costuri, Timp de Finalizare, Materiale, Locatia si alte elemente prezente in acestea incheiate intre noi (Tobias Construct) si dumneavoastra (Beneficiarul Contractului/Lucrarii) sunt 100% confidentiale si nu vor fi impartasite cu nimeni fara acordul explicit al dumneavoastra decat in circumstantele legale in care este obligatia noastra de a prezenta o dovada contractuala de prestare servicii. (exemplu: In cazul in care suntem obligati sa prezentam unui organ Fiscal dovada de prestari servicii intre noi (Tobias Construct) si dumneavoastra (Beneficiarul Contractului/Lucrarii) iar in aceste circumstante nu vom divulga informatii care va pot creea litigii)


Desfintarea Contractului

Tobias Construct isi rezerva dreptul de incetare imediata a oricarei activitati prestate in cazul in care plata stabilita contractual nu este urmata. Consideram ca un serviciu prestat trebuie si platit, de aceea vom stabilii pachete de plata convenabile clientilor si axate pe posibilitatile si nevoile acestora. In cazul in care serviciile prestate nu sunt platite vom sista de indata prestarea altor servicii noi iar in cazul nerezolvarii pe cale amiabila vom actiona in contractul in instanta.

Tobias Construct isi rezerva dreptul sa anuleze orice contract daca acesta se descopera a fi ilegal (exemplu: firma fantoma) sau a avea ca scop activitati ilegale. De asemenea, orice actiune de natura calomnioasa va avea ca rezultat anularea imediata a contractului. Tobias Construct este o firma serioasa care doreste sa lucreze intr-un mediu si mod profesionist. Nu ne pretam activitatilor ilegale. Astfel, orice actiune ilegala care poate aduce litigii firmei Tobias Construct va aduce ca actiune Desfintarea fara Avertisment si Imediata a contractului intre parti.


Dreptul la Rezervarea Clientelei

Tobias Construct isi rezerva dreptul sa refuze proiecte care implica activitati ilegale sau care pot provoca litigii persoanelor implicate.De asemenea ne rezervam dreptul sa refuzam proiecte care pot pune integritatea fizica a Echipelor noastre in pericol.